Wie zijn wij?

Welkom!

Wie zijn wij? Wij zijn Joséphine en Bert Mentink.

Wie zijn wij. Wij zijn Joséphine en Bert Mentink. Wie zijn wij? Wij zijn Joséphine en Bert Mentink.

‘Mensen blij maken met mooie dingen’

(Joséphine)
dat is de rode draad in mijn leven. Ook hou ik erg van lekker eten, maar dat moet dan wel gezond en dier- en milieuvriendelijk zijn. Dit kwam allemaal samen toen we in 1997 een theetuin openden in onze 50 m diepe achtertuin. Ik had altijd al iets ‘horeca-achtigs’ op kleine schaal willen beginnen. Eindelijk kon ik tafels en tuin mooi aankleden, me creatief uitleven in taarten en borden opmaken met kleurrijke High Teahapjes.

Leuk, lekker en met liefde

Niet lang daarna gingen we ook 1x per maand vegetarisch-biologische etentjes in onze huiskamer aanbieden en begon ik aan een opleiding tot natuurvoedings-
kok. Daar leerde ik wat voeding energetisch gezien met je doet en hoe je evenwicht creëert in je maaltijd en daarmee in je leven. Vanuit dit principe, waarmee ik me sterk verbonden voel, geef ik ook taart- en kookworkshops.
Ik sta graag in de keuken en vind het leuk om recepten uit te proberen met verantwoorde zoetmiddelen, plantaardige ingrediënten en uiteraard zonder chemische toevoegingen.

‘Bewegen is leven’

(Bert)
Is voeding belangrijk voor je lijf, bewegen is dat zeker ook. Bert organiseert activiteiten op het gebied van lichaamsexpressie en wandelen; hij is de drijvende factor achter www.bertbeweegtje.nl. We hebben samen al veel dagen georganiseerd waarin voeding en bewegen samenkwamen. Ook onze Arrangementen zijn op deze combinatie gebaseerd.