Wandelarrangementen

Wandel je fit

Wandel de winter uit je lijf met een van de wandelarrangementen, bijvoorbeeld de Voorjaarswandelingen in februari en maart. Geniet van zomerse dagen of laat je verleiden door de najaarskleurenpracht tijdens een energierijke wandeling!

De wind door je haren, de zon in je gezicht, praten met anderen of lekker in je eigen stilte lopen – wat is er leuker dan een paar uurtjes wandelen en bijkomen met allerlei lekkers? Dat kan in combinatie met een High Tea in Joséphines Eetkamer. Ook zijn er kortere wandelingen mogelijk, maar dan gecombineerd met chi kung (energie-oefeningen). En dan is er ook nog een mogelijkheid om na het uitwaaien heerlijk te ontspannen bij een klankschaalmeditatie.

Praktische informatie

De wandelingen met chi kung zijn 7 km, die met High Tea zijn 10 km en vóór de klankschaalmeditatie wandel je 5 km. Alle onder leiding van Bert en los van elkaar te boeken.

Deze wandelarrangementen gaan door bij minimaal 4 deelnemers en zijn in overleg ook op andere datums of naar je eigen wensen mogelijk. Zie ook Arrangementen op maat.

Prijs 7 km wandelen + chi kung (zie datums hieronder):
€ 5 p.p., start 10.00 Z’innkapel, Zuidoostbeemster

Prijs 10 km wandelen + High Tea (zie datums hieronder):
€ 20 p.p., start 10.00 Purmerenderweg 196, Zuidoostbeemster

Prijs 5 km wandelen + klankschaalmeditatie (zie datums hieronder):
€ 15 p.p., start 10.00 Purmerenderweg 196, Zuidoostbeemster

Wandelarrangementen Noord-Holland met High Tea of vegetarische lunch

Schrijf hieronder in voor een wandelarrangement:

Met hoeveel personen wil je komen?

Wil graag deelnemen aan:
(wandeling met chi kung 3 februari 2018)wandeling met high tea 3 maart 2018wandeling met klankschaalmeditatie 9 maart 2018wandeling met chi kung 2 juni 2018wandeling met chi kung 7 juli 2018wandeling met chi kung 11 augustus 2018wandeling met chi kung 8 september 2018wandeling met chi kung 6 oktober 2018

Vul hieronder een andere gewenste datum in voor een wandeling:

met chi kungHigh Tea

(Je kunt ter plekke afrekenen)

. Lukt het niet? Mail of bel dan a.u.b. even.