Visie & missie

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis en welkom voelt bij ons

  • Daarom zorg ik voor een gevarieerd aanbod aan lekkernijen en maaltijden op basis van onderstaande visie & missie.
  • Want het voelt heel ongastvrij als je gezellig uitgaat en de kaart alleen gerechten biedt die niet bij je passen.
  • Veel van mijn gebak en maaltijden is dieet- en allergievriendelijk en anders is een telefoontje of mail vooraf voldoende.

Visie & missie. Biologisch en natuurlijk

 

Ik werk volgens deze principes

  • Zowel voor de theetuin als voor de vegetarische etentjes gebruik ik ingrediënten op natuurlijke, plantaardige en biologische basis.
  • Het gebruik van chemisch geraffineerde producten en E-nummers wordt vermeden.
  • Om deze reden – en vanwege de impact ervan op mens en maatschappij – gebruik ik geen kristal- of rietsuiker of honing.
  • Mijn gebak is dan ook minder uitgesproken zoet, maar wel puur en vol van smaak.
  • Verder werk  ik zoveel mogelijk met streekproducten en seizoensgroenten.
  • Bovendien vind ik dat ons planten(groenten)rijk zo divers en smakelijk is, dat  het eten van dierlijke producten onnodig is, nog afgezien van de behandeling van dieren in de vee-industrie.
  • In de taarten voor de theetuin beperk ik zoveel mogelijk het gebruik van eieren, en dan nog zijn ze meestal van eigen kippen, dus vrije uitloop-eieren.
  • De vegetarische etentjes zijn geheel vrij van dierlijke producten, dus ook zuivelvrij.