Vegetarische etentjes

Kleinschalig

maar ook gezellig, verrassend en sfeervol – het zijn de vaste ingrediënten van de vegetarische etentjes in Joséphines Eetkamer.

Vegetarische etentjes. Maaltijd zonder vlees, zonder dierlijke ingredienten

Als je van lekker eten houdt en natuurlijke ingrediënten belangrijk vindt, dan nodigen we je van harte uit aan onze grote tafel. Elke vierde vrijdag  kun je samen met andere gasten komen genieten van een vegetarisch-veganistische maaltijd. Elke maand is het menu anders, maar seizoen, streek- en plantaardige producten en de biologische kwaliteit spelen in ons vegetarisch eten altijd de hoofdrol. (maar geraffineerde suikers spelen geen rol!). Ik ben ervan overtuigd, dat ons planten- en groentenrijk zo veelzijdig is, dat echt iedere maaltijd weer anders kan zijn zonder het gebruik van dierlijke ingrediënten.

Streling voor tong en oog

Steeds weer probeer ik van elke maaltijd een kleurrijk schilderij te maken. Ooit noemde een van de gasten Joséphines Eetkamer een sfeervolle ambiance met gerechten die een ware streling zijn voor tong en oog…
Een etentje is ook buiten de vaste datums om te reserveren, dan minimaal 4 en maximaal 10 personen.

Keurmerken voor de vegetarische etentjes

Vegetarisch eten. Keurmerk VeganFriendly van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme in huiskamerrestaurant bij Purmerend.Vegetarisch eten. Keurmerk Gastvrij voor Vegetariers van de Vegetariersbond in huiskamerrestaurant bij Purmerend.We hebben het keurmerk ‘Gastvrij voor Vegetariërs’.
En zijn ook VeganFriendly bevonden door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. (korting voor leden)

Wanneer:
Tot nader order zijn er geen vegetarische etentjes gepland.

Prijs:
€ 26 p.p. incl. 1 drankje.

Bekijk een voorbeeld van een menu (januari). Reserveren voor een etentje is tijdelijk niet mogelijk.