Taart en thee

Taart

Als de theetuin open is, kun je zo binnenlopen voor taart en thee.
Taarten die ik in de winter bedacht heb en goed gelukt zijn, komen in de zomer op de kaart. Dat zijn er altijd zeven. Voor de hartige trek is er altijd wel een soort quiche en ook appelgebak ontbreekt nooit. Verder hangt het voor een groot deel van mijn inspiratie af! Meestal is er wel ‘iets’  met noten of chocola of fruit.

Allergievriendelijk en natuurlijk

Vanzelfsprekend gebruik ik alleen natuurlijke ingrediënten en er is steeds wel een taart bij die gluten-, noten-, ei- of sojavrij is. Sowieso is alles suikervrij. In 2017 stond er o.a. een sinaasappel-maanzaadtaart, een citroen-amandel-polentataart en perzik-roomtaart op de kaart. Voor 2018 verwacht ik onder meer een rozentaart, kiwi-walnotentaart, chocolade-munttaart op de kaart te kunnen zetten, mits alle testen goed uitvallen. Kom naar de Open Dag of een van de andere middagen dat de theetuin geopend is als je wilt weten of dit gebak net zo lekker smaakt als het klinkt!

Prijs:
€ 3.40 per punt.
Proeverijtje van
vier verschillende halve punten gebak naar keuze € 6.25.

Taart en thee. Biologisch suikervrij gebak en kruidenthee in theetuin Joséphine.

Thee

Op de kaart staan 17 soorten kruidenthee – in de keukenkast staan er nog meer! Er zijn de mooiste namen zoals Love, Geluks- of  Fijnproeversthee, Vitaliteits- of Zonnig-humeurthee, maar ook Vrouwen-, en Mannenthee of citroenmelisse uit eigen tuin. Koffie schenken wij op verzoek.

Prijs:
€ 2 per kop; € 3.60 per pot van 3 kop; € 6 per pot van 5 kop.