Open-Dagverslag

Beter laat dan nooit….
Eindelijk kom ik toe aan een Open-Dagverslag; de dag erna kwamen er weer gasten voor het vegetarisch etentje en diezelfde nacht sliep ons konijn Danny in. Dus ik had even andere dingen aan mijn hoofd….

Het was druk, giga-druk en ik hoorde dat dat voor de hele Beemster gold. Dat was ook geen wonder, want wat een stralende dag! Mooier hadden we het niet kunnen treffen. Al om 10.15 uur liep de tuin helemaal vol en dat bleef – op wat kleine momenten na – tot in de middag doorgaan. Alle taarten gingen dan ook schoon op en veel mensen moesten met een andere keuze genoegen nemen. Niet dat ze dat erg vonden….

Favoriet waren de caramel-appeltaart en de aardbei-cocostaart en natuurlijk het Beemster appelsap. Op de foto hieronder gaan de eerste cacao-nibkoekjes de oven in en ze gingen allemaal op!

Ik had geen tijd om foto’s te maken, dit zijn de enige twee die ik heb.

Open-Dagverslag. Koekjes met natuurlijke ingrediënten voor gasten van Theetuin Joséphine in de Beemster op Hemelvaartsdag 2017

In een mum van tijd hingen er al een paar bestellingen:

Open-Dagverslag. Bestelbonnen van gasten voor biologische taart in Theetuin Joséphine in de Beemster op Hemelvaartsdag 2017