Natuurlijk koken

Weet wat je eet

Je kunt op een natuurlijke manier in evenwicht raken, gewoon door te weten wat je eet en vooral welke energie je ‘inneemt’. Leer in de workshop Natuurlijk koken hoe je op verschillende manieren met je voeding de seizoenen volgt en voel wat dat in je lichaam doet. Anders dan bij een dieet mag je in principe alles eten; het leuke is dat je dan vaak ook nog wat gewicht verliest.

Je lijf en leven in balans

Door je bewust te worden van de energie die overal aanwezig is in de vorm van Yin of Yang, kun je die voeding kiezen die jou in balans brengt. En dat is anders na een dag in de tuin werken dan na een kantoordag. Ook jaargetijden, snij- en kookwijzen spelen een belangrijke rol in je dagelijkse menu.

Natuurlijk koken. Vegetarische kookworkshop zonder zuivel, zonder dierlijke producten, plantaardig, met natuurvoeding en seizoensgroenten.Gezond, gevarieerd en diervriendelijk
Omdat vers voedsel uit je eigen omgeving de meeste levensenergie heeft, koken we in deze workshops met veel seizoensgroenten. Verder komen granen, plantaardige eiwitten, pickles en wat zeewier aan bod. Er wordt geen vlees, kant- en klare vleesvervanging of zuivel gebruikt, wel producten die bijdragen aan je fysieke en mentale gezondheid, op basis van de oosterse voedingsleer.

Samen koken, samen eten

Na wat theorie bereid je met elkaar een hoofdmaaltijd van zo’n 7-8 gerechtjes, soep en een nagerecht. Daarna genieten we van ons kleurrijke bord eten, wassen af en ruimen op.

Wanneer:
Zie data hieronder, 15.00 – ± 19.30 uur. En verder op aanvraag.
M
inimaal 2, maximaal 4 deelnemers.

Natuurlijk koken. Vegetarische kookworkshop zonder zuivel, zonder dierlijke producten, plantaardig, met natuurvoeding en seizoensgroenten.

Prijs:
38 p.p. incl. maaltijd, drankje, thee.

Schrijf hieronder in voor een of meer workshop(s) in 2018:

Met hoeveel personen wil je deelnemen?

Kies hieronder de workshop, waaraan je wilt deelnemen:

16 februari 2018: workshop 'Natuurlijk koken'17 maart 2018: workshop 'Natuurlijk Koken'8 juni 2018: workshop 'Gezonde taart en lekkers'21 juli 2018: workshop 'Gezonde taart en lekkers'

Vul hieronder een andere gewenste datum in en vermeld tevens de naam van de workshop:

(Je kunt ter plekke afrekenen)

Lukt het niet? Mail of bel dan a.u.b. even.