Visie & missie

Mijn visie

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis en welkom voelt bij ons

  • Daarom zorg ik voor een gevarieerd aanbod aan lekkernijen op basis van onderstaande visie & missie.
  • Want het voelt heel ongastvrij als je gezellig uitgaat en er alleen gerechten of hapjes zijn die niet bij je passen.
  • Vrijwel alles wat ik maak aan chocolade, taart en hapjes is dieet- en allergievriendelijk, maar met  een telefoontje of mail vooraf weet je meer.

Visie & missie. Biologisch en natuurlijk

Ik zie het als mijn missie

om te werken volgens deze principes:

  • Ik gebruik ingrediënten op natuurlijke, zoveel mogelijk plantaardige en biologische basis.
  • Het gebruik van chemisch geraffineerde producten en E-nummers wordt vermeden.
  • Om deze reden – en vanwege de impact ervan op mens en maatschappij – gebruik ik geen kristal- of rietsuiker of honing.
  • Mijn gebak en chocolade is dan ook minder uitgesproken zoet, maar wel puur en vol van smaak.
  • Het gebruik van dierlijke producten beperkt zich tot een enkele keer roomboter of tot eieren – deze zijn ofwel van eigen kippen ofwel met het duurzaamheidskeurmerk.