Meer over Joséphines Eetkamer

Graag vertel ik je hieronder wat meer over Joséphines EetkamerMeer over Joséphines Eetkamer. Huiskamerrestaurant met keurmerk VeganFriendly van de Nederl. Vereniging voor Veganisme
Wat biedt Joséphines Eetkamer je?
Je kunt er 1 keer per maand lekker eten, zie Vegetarisch eten.
Elke vierde vrijdag bereid ik een zuiver plantaardige, biologische maaltijd. Met steeds Meer over Joséphines Eetkamer. Huiskamerrestaurant met keurmerk Gastvrij voor Vegetariers van de Vegetariersbondeen ander thema, zoals bijvoorbeeld ‘Herfstpalet’,  ‘Zonnegloed’ of  ‘Puur Zomers’ vanwege de seizoensgroenten. Soms is er een landenthema, bijvoorbeeld ‘Marokko’.
Er zijn altijd drie gangen, die we afsluiten met koffie of thee met iets erbij.
Een etentje is ook buiten de vaste datums om te reserveren, dan minimaal 4 en maximaal 10 personen.

En 1e Kerstdag
Ook op 1e Kerstdag – het feest van samenzijn – kook ik voor iedereen die bewust, duurzaam en diervriendelijk wil eten. Een vijf-gangen kerstdiner vol groenten, puur, eerlijk, vol van smaak met hier en daar een bijzonder accentje.

Meer over Joséphines Eetkamer. Vegetarisch-biologisch huiskamerrestaurant Purmerend

High Tea
Heb je iets te vieren of wil je gewoon met elkaar eens iets anders dan anders, dan kun je Joséphines Eetkamer reserveren voor een biologische, vegetarische High Tea.  De High Tea in de Eetkamer is in overleg van oktober tot en met april mogelijk.