High Tea binnen

Gezelligheid kent geen tijd als je met elkaar geniet van een variatie aan kleurrijke gerechtjes. Een High Tea kan bij ons buiten als de theetuin open is, maar binnen kan een High Tea in Joséphines Eetkamer op afspraak van oktober tot en met april.

Kleurrijke hapjes

Elk jaar bedenk ik een andere High Tea, maar er zit altijd wel een hartig taartje in, een sandwich en glaasje soep, een seitan- of tofuhapje, vruchten- en notentaartjes, chocoladegerechtjes en meer zoete verrassingen. Van te voren niet teveel eten!

High Tea in Josephines Eetkamer. Groepen in huiskamerrestaurant voor vegetarisch, biologisch, suikervrij gebak en hartige hapjes.

Ik bak alles zelf en de High Tea binnen én buiten is altijd vegetarisch, zoveel mogelijk biologisch en bereid met natuurlijke zoetmiddelen, dus suikervrij. Bovendien ook zonder zuivel (behalve hier en daar een ei). Speciale wensen graag even overleggen.  

Prijs: (voor zowel binnen als buiten)
High Tea € 18.50 p.p., incl. onbeperkt thee; voor kinderen t/m 10 jaar € 9.50

High Tea in Josephines Eetkamer. Groepen in huiskamerrestaurant voor vegetarisch, biologisch, suikervrij gebak en hartige hapjes.

Reserveren:
Een High Tea in Joséphines Eetkamer is in overleg en vanaf 4 personen van oktober tot en met april mogelijk.

Reserveer hier een High Tea in de Eetkamer:

Met hoeveel personen wilt u komen?

(Max. 10 pers.)

Vul hieronder de gewenste datum voor uw High Tea in de Eetkamer:
Let op: alleen van 1 oktober t/m 30 april!

Hoe laat wilt u komen?

(Betaling in overleg)

Lukt het niet? Mail of bel dan a.u.b. even.

Zo ontstaat hapje voor hapje een goed gevuld High Tea bord (2017). Smullen maar!