Gezonde taart

Bestaat dat: gezonde taart?
Natuurlijk bestaat dat niet, maar het maakt wel een heel verschil of je taart vol vetten, suiker en onnatuurlijke toevoegingen eet of dat je de pure smaken van de ingrediënten proeft.

Anders zoet
Gebak maken met natuurlijke ingrediënten en verantwoorde zoetmiddelen hoeft niet moeilijk te zijn. Een enkele keer wordt er wel ei gebruikt. Je leert over de verschillende, minder of onbekende, ingrediënten die je voortaan ook zelf thuis kunt gebruiken.

Hoe verloopt de workshop?
We beginnen met theorie over de energetische kant van bakken en koken, bij thee en iets lekkers. Daarna gezamenlijk taart, cakejes, koekjes, bonbons, hartige en/of zoete snacks maken. Ook glutenvrije, lactosevrije en notenvrije gerechten worden behandeld.

Waar nodig leg ik uit wat de gebruikte, veelal biologische, producten voor je lichaam kunnen betekenen. Uiteraard volgen ook tijdens de bereiding nog de nodige aanwijzingen en informatie.

En daarna ga je natuurlijk met elkaar genieten van dit High Tea-partijtje vóórdat je je resultaten uit de Beemster mee naar huis neemt!

Wanneer:
Zie data hieronder. 13.00 – ± 17.30 uur. En verder op aanvraag.
Workshop gaat door bij minimaal 2 deelnemers.

Prijs:
38 p.p. incl. proeverij en ‘thuis-doos’.

Gezonde taart workshop suikervrije taart en biologisch

Schrijf hieronder in voor een of meer workshop(s):

Met hoeveel personen wilt u deelnemen?

Kies hieronder de workshop, waaraan u wilt deelnemen:

(11 februari: workshop 'Natuurlijk koken)(31 maart: workshop 'Gezonde taart en lekkers')(1 april: workshop 'Gezonde taart en lekkers')1 juli: workshop ''Gezonde taart en lekkers'15 september: workshop 'Natuurlijk koken'16 september: workshop 'Natuurlijk koken'13 oktober: workshop 'Natuurlijk koken'14 oktober: workshop 'Natuurlijk koken'

(U kunt ter plekke afrekenen)