Gezonde taart en hapjes

Bestaat dat: gezonde taart?

Natuurlijk bestaat er geen gezonde taart, maar het maakt wel een heel verschil of je gebak vol vetten, suiker en onnatuurlijke toevoegingen eet of dat je de pure smaken van de ingrediënten proeft.

Anders zoet

Gebak maken met natuurlijke ingrediënten en verantwoorde zoetmiddelen hoeft niet moeilijk te zijn. Een enkele keer wordt er wel ei gebruikt. Je leert over de verschillende, minder algemene of onbekende ingrediënten die je voortaan ook zelf thuis kunt gebruiken.

Gezonde taart workshop suikervrije taart en biologisch

Hoe verloopt de workshop?

We beginnen met theorie over de energetische kant van bakken en koken, bij een kop thee met iets lekkers erbij. Daarna gezamenlijk taart, cakejes, koekjes, bonbons, hartige en/of zoete snacks maken. Ook glutenvrije, lactosevrije en notenvrije gerechten worden behandeld.

Waar nodig leg ik uit wat de gebruikte, veelal biologische, producten voor je lichaam kunnen betekenen. Uiteraard volgen ook tijdens de bereiding nog de nodige aanwijzingen en informatie.

En na het afwassen en opgruimen ga je natuurlijk met elkaar genieten van dit High Tea-partijtje vóórdat je je resultaten uit de Beemster mee naar huis neemt!

Wanneer:
Tijdsduur: 15.00 – ± 17.30 uur.
Minimaal 2, maximaal 4 deelnemers.

Gezonde taart workshop suikervrije taart en biologisch

Prijs:
38 p.p. incl. proeverij en ‘thuis-doos’.

Inschrijven:

Met hoeveel personen wil je deelnemen?

Kies hieronder de workshop, waaraan je wilt deelnemen:

2 november 2019: workshop 'Kerst-lekkers'workshop 'Gezonde taart en hapjes'

Vul hieronder een andere gewenste datum in en vermeld tevens de naam van de workshop:

(Je kunt ter plekke afrekenen)