Een blik terug en vooruit

Een blik terug op december

Mooi toch, dat je zoveel feestelijks kan maken met alleen maar plantaardige ingrediënten… De kerstdiners waren daar weer een schitterend bewijs van. Met een blik terug naar december zie ik op beide kerstdagen de tafels vol zitten; wat was het hard werken in de keuken. Maar óók: wat heeft iedereen genoten van de kerstsfeer en de rijke maaltijd!

Vooruitblik

Na de uitbundigheid van de feestdagen starten we in januari de maandelijkse vegetarische etentjes met het menu ‘Eenvoud’. Verder staan er in de loop van het jaar als gebruikelijk een paar kook- en bakworkshops gepland. Ook Bert heeft weer zo zijn eigen (stem)workshops en wandelingen met chi kung of High Tea.

Een blik terug. Vegetarisch-plantaardige maaltijd in Joséphines Eetkamer, Beemster, Noord-Holland

Goede voornemens waarmaken?

Mijn goede voornemens zijn om lekker te blijven koken. Misschien zijn de jouwe om gezond, duurzaam en toch lekker te gaan eten?