Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op veel gestelde vragen. Mocht je vraag er niet bij staan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Is de theetuin elk weekend open?

De theetuin is open op Hemelvaart van 10.00-18.00 uur.
En verder op 18 juni, 16 juli, 20 augustus van 13.00- 17.00 uur.

Welke zoetmiddelen gebruik je?

Ik gebruik vnl. rijststroop en daarnaast soms ahornshiroop of biologische diksap. Rijststroop heeft nauwelijks invloed op de glycemische index en wordt i.h.a. goed verdragen door diabetici.

Veel gestelde vragen. Vragen en antwoorden over theetuin Joséphine, vegetarisch eten, suikervrije taarten of vegetarisch huiskamerrestaurant in werelderfgoed Beemster

Is glutenvrije taart of High Tea ook mogelijk?

Bij het gebak van de theetuin en in de High Tea is altijd wel een glutenvrije taart. Let op: alleen met een telefoontje vooraf wordt deze zoveel mogelijk met glutenvrij keukengereedschap gemaakt, dus uitsluitend voor mensen met coeliakie.

Kunnen we met een groep bij u terecht?

Groepen kunnen op afspraak terecht in Joséphines Eetkamer voor een High Tea (let op: alleen van oktober t/m april!) of een vegetarisch-biologische maaltijd. Minimaal 4, maximaal 10 mensen.

Wanneer zijn de vegetarische etentjes?

Deze zijn elke vierde vrijdag van de maand om 18.30 uur.

Ik heb een dieet

Met een telefoontje vooraf kan er rekening worden gehouden met dieetwensen. Alle etentjes zijn zonder zuivel en in de theetuin zijn diverse taarten voor verschillende allergieën.