Zomerweek 2017

Niet op vakantie? – toch vakantiegevoel!

We organiseren een zomerweek voor iedereen die midden in de zomervakantie op zoek is naar leuke activiteiten! Van 1 t/m 4 augustus kun je in Zuidoostbeemster meedoen aan:

  • Workshop ‘Dans het leven’ – Annelies Tonneman en Bert Mentink
  • Schrijfsalon met high tea – Helena Jansz en Joséphine
  • Wandeling met chi kung – Bert Mentink
  • Wandeling met culinaire mini-workshop  – Bert Mentink en Joséphine

Zomerweek 2017. Activiteiten in Zuidoostbeemster, o.a. Dans het leven. Vrij dansen 1 augustus 2017

Workshop ‘Dans het leven’, 1 augustus, 14.00 – 16.00 u.
Lekker creatief bewegen. Dat gaan we doen in de Z-innkapel aan het Verzetplein in Zuidoostbeemster. Eerst ontdekken we hoe de verschillende delen van ons lichaam kunnen bewegen – en dat is veel meer dan je denkt!

Alleen of samen
Je kunt alleen voor jezelf bewegen, maar ook samen met anderen. In de workshop zullen Annelies en Bert je o.a. vragen een bepaalde situatie te visualiseren en daarbij zonder nadenken te gaan bewegen. Het is altijd weer verrassend wat er dan ontstaat. Louis Poels zorgt voor de – heel afwisselende muziek.  O ja, het is voor alle leeftijden en danservaring  is niet nodig.

Prijs:
€ 15 p.p.

Zomerweek 2017. Activiteiten in Zuidoostbeemster, o.a. Schrijfworkshomet high tea 2 augustus 2017

Schrijfsalon met mini High Tea, 2 augustus, 14.00 – 16.30 u.
Wil je een andere verrassende kant van jezelf ontdekken, kom dan naar de Schrijfsalon in Joséphines Eetkamer. Net als bij dansexpressie en stemexpressie kun je ook met de pen uiting geven aan wat er in je leeft. Met verrassende en creatieve schrijfoefeningen weet Helena Jansz  je op het spoor te zetten van een verhaal of beschouwing. Ik heb gemerkt dat het spontaan uit je pen vloeit. Je wordt ontvangen met koffie of thee en ook tussendoor en als afsluiting zijn er lekkere hapjes.

Prijs:
€ 20 p.p.

Zomerweek 2017. Activiteiten in Zuidoostbeemster, o.a. wandelen 7 km met chi kung 3 augustus 2017

Wandeling en chi kung, 3 augustus, 10.00 – 12.30 u.
Lekker 7 km wandelen afgewisseld met twee keer een kwartier chi kung. Chi Kung bestaat uit eenvoudige oefeningen, waarbij we geen moeilijke houdingen hoeven aan te nemen of ons in het zweet hoeven te werken. We onderzoeken hoe we bewegen en hoe we een goede doorstroming van energie uit aarde en lucht door ons lichaam kunnen bewerkstelligen. We starten en eindigen met koffie/thee en iets lekkers in de Z-innkapel aan het Verzetplein in Zuidoostbeemster.

Prijs:
€ 5 p.p.

Zomerweek 2017. Activiteiten in Zuidoostbeemster, o.a. wandelen 7 km met culinaire miniworkshop 4 augustus 2017

Wandeling en culinaire miniworkshop, 4 augustus, 10.00 – 13.00 u.
Nog een keer 7 km wandelen, maar nu is er aan het eind een mini workshop. Daarbij leer je hoe je een energierijk hapje maakt. We starten en eindigen in Joséphines Eetkamer. Natuurlijk ook weer met koffie/thee en lekkers.

Prijs:
€ 8,50 p.p.

Schrijf je hier in voor een of meer zomeractiviteiten:

Met hoeveel personen wil je komen?

Wil deelnemen aan:
Dans het leven 1 augustus 2017Schrijfsalon met High Tea 2 augustus 2017Wandelen en chi kung 3 augustus 2017Wandelen en culinaire miniworkshop 4 augustus 2017

(Je kunt ter plekke afrekenen)