Activiteiten

Samen voor bewegen en voeding

Bert organiseert activiteiten op het gebied van lichaamsexpressie en wandelen; hij is de drijvende factor achter www.bertbeweegtje.nl. We hebben samen al veel dagen georganiseerd waarin voeding en bewegen samenkwamen. Bijna al onze activiteiten zijn op deze combinatie gebaseerd. Ook hadden we 23 jaar lang een theetuin en vegetarisch-biologisch huiskamerrestaurant onder de naam Joséphine en met verantwoord en lekker snoepen en eten als uitgangspunt.

Gezond bezig – heerlijk genieten

De lijn- en rondwandelingen die Bert organiseert, maar ook de workshops chi kung en stemexpressie worden door mij ‘aangekleed’ met gezond en aantrekkelijk lekkers. Omdat ik het belangrijk vind, je glutenvrije hapjes aan te bieden met verantwoorde suikers en natuurlijke, dierenleedvrije ingrediënten.

activiteiten op het gebied van bewegen en natuurlijke voeding georganiseerd door Bert en Joséphine Mentink in werelderfgoed Beemster

Chocoladeproeverij

Wil of kun je niet meedoen met iets wat Bert organiseert, maar heb je wel zin in iets lekkers? De bonbons zijn te koop in leuke doosjes! (€ 7,50/6 st. en € 2,50/2 st.). Ook organiseer ik op een paar vaste datums in onze huiskamer een chocoladeproeverij met diverse zelfgemaakte bonbons, chocoladetaart en klein gebak. Minder zoet dan gebruikelijk, maar om je vingers bij af te likken!

Prijs:

€ 15,50 p.p.
Tijdstip:14.30-16.30 u.
Datum: 19 april 2020 en 25 oktober 2020

De bonbons zijn ook te koop in leuke doosjes.

Workshop kerst-lekkers of voorjaar

Ook kun je je inschrijven voor de workshops in het voorjaar (bonbons en lekkers met eetbare bloemetjes) of kerst-lekkers. Klein zoet waarmee je altijd goed voor de dag komt.

Inschrijven:

Met hoeveel personen wil je komen?

Wil graag deelnemen aan:
voorjaarsworkshop 7 maart 2020chi kung en wandeling 14 maart 2020wandeling door Volendam 4 april 2020Chocoladeproeverij 19 april 2020chi kung en wandeling 12 september 2020wandeling Purmerend/Beemster 10 oktober 2020Chocoladeproeverij 25 oktober 2020workshop stemexpressie 31 oktober 2020workshop Kerst-lekkers 20 november 2020

(Je kunt ter plekke afrekenen)

Lukt het niet? Mail of bel dan a.u.b. even.